БГНЕС

Много хора се интересуват от зодии и по-специално от това какво могат да разкрият астрологичните знаци за тяхната собствена личност, както и за характера на близките им. Рядко някой от нас обаче се замисля какво могат да разкрият звездите за поведението и темперамента на нашия домашен любимец.

Разберете какво е вашето куче според зодиакалния му знак:
Овен
 
Имате много авантюристично куче, което обича да преследва катерици, птици и др. твърде много. Вашето куче има непримирим характер и никога не се отказва, когато поиска нещо. Освен това вероятно обича да лае и понякога може да стане агресивно към хора, които не харесва.
 
Телец
 
Вашето куче вероятно е мързеливо и обича да ходи на разходки само когато е в настроение. То обича комфорта и не му се излиза, когато навън е твърде студено или пък много горещо. Освен това вашият четириног приятел е много лаком, но обича да му угаждате с вкусна храна.
 
Близнаци
 
Вашето куче е капризно. Двойствената личност на Близнаците е възможно да предизвиква емоционални кризи у вашия домашен любимец. В един момент кучето ви може да е щастливо и в добро настроение, в другия може да е омърлушено и дръпнато. Но пък вероятно е много очарователно.
 
Рак
 
Ако кучето ви е родено под знака на Рак, значи е много емоционално и чувствително. Вероятно то често ви показва своята привързаност, вярност и любов. Кучетата от тази зодия са много подходящи за обучение за спасителни кучета или за вида „водач“ на незрящи.
 
Останалата част от хороскопа ще откриете в материал нa Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase