Снимка: БГНЕС
fallback

Нелегален пътник пропътува 9000 километра от Йоханесбург до Амстердам, скрит в предното шаси на товарен самолет. Това съобщи днес военната полиция и уточни, че мъжът е настанен в болница "в стабилно състояние", предаде Франс прес.

Неназованият пътник се промъкнал в самолета, преди той да излети от Йоханесбург, посочи Йоане Хелмондс, говорителка на нидерландската кралска военна полиция.

"Човекът бе намерен жив в предното шаси на самолета и бе откаран в болницата в стабилно състояние", уточни тя пред АФП. "Направо е забележително, че е оцелял", добави говорителката.

Полетите между Йоханесбург и Амстердам траят средно по 11 часа.

Нелегалните пътници по въздушните маршрути към Холандия са малко според Йоане Хелмондс. По думите й такива опити са предприемали преди хора от Нигерия и Кения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Има..

преди 2 години

и други такива случай.Наскоро гватемалец успя да оживее в предния колесник и дори можеше да ходи в Маями.Как се отцелява на такава височина и температури никой незнае?

10

Анонимен

преди 2 години

До чудя се и са мая- Няма как да ти обяснят, защото и те журналистите не знаят какво е!Кавото покаже гугъл транслейта- това е!

9

Съдията Дред

преди 2 години

Даите му холандско гражданство ... направете го почетен гражданин на Амстердам.... позволете на 87- членното му семейство БЕЗПЛАТНО и в 1-ва класа да дойде при него. ... издигнете го за кмет на следващите СИ избори .... а защо не и за президент на Нидерландия .... докажете на цял свят че сте едни меки толерасти, щото ако имахте закони тоя нелегален пътник вече щеше да лети наобратно от където е дошъл с белезници и присъда за поне 5 г. а не ДА ГО ПРАВИТЕ МЕДИЙНА ЗВЕЗДА .

fallback