IStockphoto

При желание всеки може да развие своята интелигентност, но скрити таланти и вродени качества насочват някои от нас към големи постижения още от детството. Нека да разберем кои знаци на зодиака имат най-висок коефициент на интелигентност.

Близнаци
 
Още от раждането си Близнаците имат жажда за всичко ново, включително за нови знания. Обикновено те имат няколко дипломи за висше образование, бързо възприемат и усвояват всяка информация, но невинаги могат да подредят всичко. Понякога в главите им настъпва истински хаос, между другото, същият като в дома им. Близнаците бързо реагират на промените в живота, лесно се учат, мислят практически, приятно и интересно е да общувате с тях. Те знаят как точно да изразяват своите намерения и разбират добре трудностите и преживяванията на другите хора. Тяхното IQ винаги е към върха.
 
Водолей
 
Във всяка компания Водолеите могат да покажат ума си. Те се отличават с постоянство, склонност към упоритост и висока интелигентност. Представителите на този знак често изглеждат срамежливи, сдържани, но зад това се крият много знания и таланти. Водолеят има висок коефициент на интелигентност от раждането, но невинаги се проявява. Ако представител на този знак се интересува от кариера, тогава неговите умствени способности ще се активират и ще помогнат за постигането на целта. В същото време хората Водолеи не обичат да работят, така че често рационализират, оптимизират, опитвайки се да избегнат ненужната работа.
 
Козирог
 
Хората, родени под съзвездието Козирог, се отличават със силни волеви качества. Те лесно поемат отговорност в различни ситуации и знаят как да оправдаят действията си. 
 
Още по темата, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase