Снимка: БГНЕС

С приблизително състояние от 500 милиона долара, може да си помислите, че Гюнтер VI няма нужда да се дъвче по време на преговорите за продажба на имението му в Маями на стойност 31,75 милиона долара, което неговите служители купиха от поп певицата Мадона.

Въпреки това, той може освен да сдъвче нещо, да изпълни трик. След това да излая, размахвайки опашка и да очаква лакомство. Защото Гюнтер е немска овчарка, която се интересува повече от игра с тенис топка, отколкото да се грижи за завидното си портфолио от имоти.

Вилата на Гюнтер с осем спални в тоскански стил с изглед към залива Бискейн във Флорида беше продадена вчера на огромна цена, надминавайки 7,5 милиона долара, платени на Мадона преди две десетилетия.

Домът е само малка част от огромното богатство на немската овчарка. Гюнтер е шестият от клана си и наследява имението от дядо си Гюнтер IV.

Семейното богатство датира от Гюнтер III. Това куче наследи милиони долари от собственичката си, немската графиня Карлота Либенщайн, когато тя почина през 1992 г.

Оттогава водачите са гарантирали, че кучетата ще водят начин на живот, отговарящ на техния статус. Те са се насладили на пътувания до екзотични места по света, а Гюнтер VI се получава закуска от най-доброто месо, приготвено от личен готвач всяка сутрин. Той може да си позволи да не се тревожи за въглеродния си отпечатък, докато пътува с частен самолет.

Гюнтер VI спи в бившата главна спалня на Мадона, свивайки се през нощта в кръгло, червено кадифено легло с изглед към залива.

Според Асошиейтед прес Карла Ричители е един от основните мениджъри на Гюнтер и управлява наследството му, като решава кога да купи и продаде недвижимия имот. Покупките на Гюнтер VI включват мъжки футболен клуб и женски отбор по плуване.

52-годишната Ричители се шегува, че животът на Гюнтер не е напълно безпроблемен. Водачът, който живее в Тоскана, казва, че кучето все още има проблеми с поведението си около шестте си котки.

Коментари Напиши коментар

9

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 5 месеца

Това е лицемерието на запада и на всичката измислена легендарност на някви хора оприличени на звезди. Когато света гладува ,някъде си някъв *** имал имения за 30милиона. Затова и този "Рим" ще изчезне ,заради гнусните си фантазии ,че някой не бил ни мъж ни жена а някъв особен вид пол . Заради кучетата с имения , и заради негроидите ,които нещат да работят ,а само да получават на готово от същите тези които обвиняват за своите "страдания"...Западът е обречен!

8

АМ,АМ

преди 5 месеца

Така , ще е докато не отиде на екскурзия в Корея....

7

Анонимен

преди 5 месеца

По-*** статия не бях чел от бая време! Поздравления.