Istock
fallback

Дрехите тази пролет ще клонят към онова чувство за безгрижност, казва от своя страна Кейти Мърфи от 11 Honoré. „След студената и тъмна зима мисля, че всички са готови да използват модата като средство за повдигане на настроението и точно затова идват радостните цветове“, пояснява тя.

Кои цветове ще доминират в гардероба ни през пролет/лято 2021?

Живи, наситени тонове, които ни карат да бъдем по-приповдигнати, разхождайки се по улиците и ходейки на работа, ще са най-търсените за периода. Също така, по магазините ще има и по-закачливи модели дрехи, в които откриваме нестандартни комбинации от цветове.

1. Слънчеви нюанси

Екипът на Valentino показа в своята колекция за пролет/лято 2021, че ще носим цветовете, с които свързваме слънцето и неговите парещи слънчеви лъчи.

„От яркожълто до мандариновооранжево, тези ярки цветове носят усещане за радост и щастие“, обяснява Пътел.

2. Дръзко пурпурно

Според Мърфи, освен различните нюанси на жълтото и светлооранжевото, дрехите ни ще бъдат и с един друг цвят – пурпурно-розовото. Този цвят видяхме в доста колекции, представени през есента, като по всичко личи, че скоро няма да бъде забравен.

Този по-тъмен нюанс на розовото напомня за цветята през пролетта. Дрехите с него ще се отличават с изящни ръкави и женствени волани. С това може да се каже, че някои ризи и рокли от миналото лято с по-обемни ръкави отново ще са на мода, ако са в този нюанс.

Кои други цветове ще доминират в гардероба ни през идната пролет четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Авокадо

преди 3 години

Каквито ми душа сака.OK?

3

Шарен папагал

преди 3 години

А не трябва ли такива , които ни отиват на цвета и тена на кожата, на косата...

2

Дизайнера

преди 3 години

Пролет иде. Какво изненада. Естествено, че цветовете ще са по-пъстри. Както всяка година по същото време. А да не забравите и флоралните мотиви!!!

fallback