БГНЕС
fallback

Фонтанът на младостта може и да не съществува, но това няма да ни попречи да преследваме мечтата за намиране на лек срещу старостта. Достигайки до определена възраст, всеки от нас започва да опитва различни методи, за да се справи с увисналата кожа, бръчките и кръговете под очите. Залагаме на изпитани рецепти от бабите, а понякога се обръщаме и към известните личности за малко вдъхновение.

 
Докато някои от звездите остават потайни относно грижата за кожата и леченията, които превръщат визията им в нещо невероятно, то има други, които с радост споделят тайните си против стареене. Те не се притесняват да признаят, че отделят специално внимание на себе си, за да се поздравят с перфектния резултат.
 
Ето какво споделят дами като Пенелопе Крус, Дженифър Анистън, Хали Бери и много други.
 
1. Пенелопе Крус – повече сън и здравословно хранене
 
Според Круз, най-добрият съвет за красота, който някога е получавала, идва от нейната майка. „Винаги е казвала да се храним здравословно и да почиваме солидно. Спомням си, че звучеше като радио, което постоянно ни напомняше да ядем зеленчуци и да спим“, казва актрисата пред InStyle. Добавя, че преди това говорене я е дразнело, но постепенно е разбрала, че думите на майка ѝ са съществено важни за добрата визия.
 
2. Дженифър Анистън – козметични процедури и слънцезащита
 
Причината Анистън да не е остаряла и ден от времето си като Рейчъл Грийн? Здравословна смес от микротокови процедури за лице, които тя нарича „малка тренировка“, съчетани с лазерни процедури. „Това е страхотно освежаване за лицето и има много малко негативни страни“, казва тя пред InStyle. Освен това актрисата използва и задължителния слънцезащитен крем, когато излиза от вкъщи.
 
3. Хали Бери – розова вода
 
Още от тайните за красота на известните актриси, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 години

Ген, фотошоп, операции, спорт, мноого грим, подходящи дрехи, подходящо осветление и ъгъл на снимане

fallback