IStockphoto

Не искаме да ви го напомняме, но зимата е вече тук. Преди да се усетим, ежедневните ни разходки до магазина и офиса вече включват няколко допълнителни слоя дрехи, а зимните палта и якета са извадени от гардероба, за да ни чакат готови на закачалката.

Ако обаче трябва да сме честни, знаем колко лесно избирането на горна дреха излиза извън контрол. Обичаме всичко – пухчета, деним, кожа, но коя от тези опции е от съществено значение и коя е излишна? За да помогнем да разредите гардероба си и да улесните избора тази година, ние закръглихме единствените седем стила якета и палта, които ще ви трябват за тази зима и следващите сезони.
 
Независимо дали навън е прохладно и слънчево, или вече температурите показват градуси под нулата, улеснете малко живота си, като се научите точно какво и кога да носите.
 
1. Перфектният тренч
 
Не можете да сгрешите, ако решите да добавите класически тренч към гардероба си. Неутралните цветове са склонни да се съчетават добре с почти всякакви дрехи – от рокли до дънки, а също така са идеални за дъждовните дни. Когато пазарувате, обмислете всичко – от специфичния нюанс до вътрешната подплата, за да направите правилния избор и да превърнете обикновения тренч в любимата ви връхна дреха.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от N A I M A 💕 (@nxima.qisa)

Още за якетата, които да носите през всеки сезон, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase