Снимка: bTV
fallback

Ивайло е новият MasterChef на България. На финала на кулинарното шоу той спечели наградата от 100 хил. лева с десерта Казан диби.

Негов подгласник стана Виолина. Искам да затрудня себе си на макс, каза тя за последното готвене в надпреварата.

Митко, третият участник във финала, отпадна след основното ястие.

"Неведнъж сме си говорили с колегите, че никой от нас на 20 години не е могъл да прави тези неща. Ако продължиш в този дух, за теб ще се пишат книги!", каза Chef Андре Токев на Димитър.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

666

преди 3 години

Това беше нагласен избор. Първо, Ивайло се представяш много зле през цялото време, и изведнъж направи невероятни презентации, които са му били подсказани, той сам не умее и няма мисленето за това, както видяхме. Второ Токев няколко предавания поред спря да показва критичното си мнение, и винаги следваш силвена. ИЗборът на журито на нещо екзотично чуждо, непознато за българския зрител е в пне толкова лесно за оспорване, тъй като малко българи изобщо и разбраха имена на ястията на Ивайло.

22

Анонимен

преди 3 години

Аз бях за Виолина -много се беше постарала , пък и сладурана !а Ивайло все посредствен пък спечели ?ама криза е ,ресторантите и на шефовете фалират , та сигурно си разделиха печалбата от 100 000 лв. с "победителя"

21

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Кака му Силвена е готова да го схруска...

fallback