Pixabay
fallback

Червеното е универсален цвят, който много от нас предпочитат за своя собствен стил. А с наближаването на Коледа, е сред най-използваните в маникюра. Причината е, че с него могат да се изобразят най-различни картинки, освен това се съчетава с доста други нюанси.

Какво е значението на цвета? 
 
Червеното е нюансът на кръвта. То се свърза с любовта, страстта, както и с емоции като радост, гняв, злоба. Смята се, че символизира енергичност, лидерство, смелост и увереност.
 
Като топъл цвят, червеното стимулира въображението, подобрява дишането и може да покачи либидото. В Китай се използва за късмет и просперитет.
 
И тъй като червеното се забелязва от километри, може да привлечете вниманието с него, като поискате то да украси ноктите ви за вашия следващ маникюр. Предлагаме ви няколко идеи, които са подходящи както за средни, така и за по-дълги плочки: 
 
1. Матовочервено
 
Тук ноктите са по-заострени от двете страни. Използва се по-тъмен матов лак за нокти, като акцент в маникюра са безцветните линии, които се получават чрез самозалепващи се ленти.
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от МАНИКЮР ТЮМЕНЬ| NAIL MASTER (@bounty__nails)

 
На един или повече нокти върху самата лента може да разположите дребни бижута за нокти, например имитация на скъпоценни камъчета.
 
Още идеи за маникюр в червен цвят вижте вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback