fallback

Гаф по време на живото включване на БНТ от вечерта на изборите в САЩ разсмя социалните мрежи.

Специалният пратеник на телевизията Александър Марков се включи в обедната емисия, малко след като Доналд Тръмп обяви, че е победител, преди още да бъдат преброени всички гласове. Още по време на живото включване си личеше, че маската, която репортерът носи, далеч не му е удобна.

Докато течеше репортажът за изминалото денонощие Марков най-вероятно забрави, че микрофонът му не е изключен и изрази възмущението си от неудобната маска, започвайки да сипе ругатни и псувни по адрес на предпазното средство.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Само не с лошото за маската, ей 😂

A post shared by BalkansKnow (@balkansknow) on Nov 4, 2020 at 5:28am PST

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 3 години

Че е тъпо, противно и нечовешко е това да се прикрива лицето с маски- парцали, да, това е античовешко и противно! Не трябва обаче заради това да се псува! Тъ.пи нещастници са тези, които с или без причина псуват, особено на майка. Да обиждаш майката, или на майка , значи че псуващия/ псуващата са неблагодарни ***.

45

измама

преди 3 години

мда , някой смимал телевизора и накрая изпсува. Между другото имаше същата измама с Б.Борисов, тогава се твърдеше, че журналист го напсувал. Направо детски смешки. Само *** няма да се усети на тези елементарни манипулации.

44

Анонимен

преди 3 години

Дреме ми на патката какво е казал някой от дьржавната телевизия трьба 132700

fallback