БГНЕС
fallback

Любовната история на принц Хари и Меган Маркъл продължава да вдъхновява милиони по целия свят. Всяка тяхна крачка се следи под лупа, а след като се отказаха от кралските привилегии, те спечелиха още повече симпатии.

Известната двойка всеки ден доказва, че заедно можете дори да отидете срещу целия свят и си заслужава да се борите за собственото щастие.
 
Вече е трудно да си представим до Хари да бъде друга жена, а не Меган.
 
Но сценарият можеше да бъде съвсем различен.
 
Британската актриса Кресида Бонас имаше връзка с внука на кралица Елизабет II. Но самата тя инициирала раздялата и отказала да сложи кралската тиара.
 
Кресида се запозна с принц Хари благодарение на принцеса Юджийн през 2012 година. След две години връзка тя реши да не дава фалшиви надежди на Хари и настоя да се разделят.
 
Двамата останаха приятели, а актрисата бе сред гостите на сватбата на Хари и Меган.

Но защо Бонас отказа да стане част от кралското семейство?
 
Наскоро Кресида призна, че през 2014 г., когато в пресата се появиха слухове за предстоящия им годеж, тя се уплашила от отговорността, която ще има като съпруга на принца.
 
Тя не се е виждала като съпруга на престолонаследника и непрекъснато да бъде под натиск, какъвто усетила и по време на връзката им.
 
„Страхувах се, че няма да успея. Уплаших се да не бъда отхвърлена и да правя всичко погрешно. Тревогата, че не мога да бъда перфектна, ме спираше много пъти и ми пречеше да преодолявам различни житейски ситуации. Не само с Хари“, казва актрисата.
 
Още за живота на Кресида Бонас четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Какво прави ?

преди 3 години

Аз знам. Но не е културно да ви го кажа .

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Вижте разбирам дълбокота ви омраза към Меган Маркъл но в края на краищата Хари се ожени за нея."Ожени се и я слуша :) . Добро момче!

14

Анонимен

преди 3 години

Не сме зодии.

fallback