Снимка: БГНЕС
fallback
Имаме чувството, че делото между Джони Деп и Амбър Хърд продължава по-дълго от семейния им живот. Двамата бивши съпрузи се съдят за домашно насилие, като все още се уточнява кой всъщност е жертвата. Първоначално актьорът беше обвинен, че е нападнал съпругата си, но след това се появиха записи, в които се чува как Хърд се извинява на Деп, че го е замерила със стол и го е ударила на няколко пъти. 
 
В момента екранният капитан Джак Спароу съди модела за 50 млн. долара. Делото се заплете още повече, когато се появи новината, че Хърд е изневерила на Деп с Илон Мъск и Кара Делевин. Признанието идва от бившия съпруг на най-добрата приятелка на Амбър. В показанията си, дадени през 2016 година, Джош Дрю твърди, че бившата съпруга на Джони е имала интимни отношения едновременно с Делевин и Мъск една нощ в Лос Анджелис.
 
Това, което е още по-шокиращо е, че всичко се случва в къщата на актьора от „Карибски пирати“, след като двамата си взимат почивка един от друг. Според източници, близки до Деп, той обмисля да привлече Делевин като свидетел, за да я попита за въпросната нощ. Той вече е подал иск за съставяне на съдебна заповед, която да задължи Джеймс Франко и Илон Мъск да представят всякакви кореспонденции, които са имали с Хърд. 
 
Имало ли е нещо между тримата и какво каза Илон Мъск по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Ан

преди 3 години

Не искам да я виждам във втората част на Аквамен ,ако я видя ще счупя екрана в киното честно ,такива токсични същества не ни трябват във филми за да ни предават негативната си енергия !

12

Анонимка

преди 3 години

Егати токсичната жена оплете Джони в мрежите си ,разби му семейството ,той се ожени за нея и след това му съсипа живота казвайки че я е пребивал пред цял свят ,и сега на всичкото отгоре му изневерявала в къщата ,егати жената Джони не го заслужава ни най-малко ,тази не е била достойна за любовта му ,а той й казва в записите който са разпространени в ютюб няколко пъти че я обича дори бе готов да и изчисти репутацията и името ,супер долна и егоистична жена !

11

Анонимен

преди 3 години

И аз искам да ги пукам едновременно тези двете. Перфектни са!!!!

fallback