Pixabay
fallback

Чувствате ли се обездвижени в края на работния ден? Ако сте постоянно на компютъра и все още си стоите #ОтговорниВкъщи, ви трябва кратка разходка или някаква тренировка, с която да се избавите от болките в гърба и мускулите. 

Предлагаме ви да се възползвате от нашите безплатни йога тренировки, които може да правите без проблем у дома. 
 
Онова, от което се нуждаете, е свободно място и удобна постелка. За предпочитане е да не ядете и пиете много преди изпълняването на различните пози, за да ви е по-леко и приятно. 
 
Видетото с домашната тренировка по йога може да видите в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

xaxsas

преди 4 години

Аз нищо не смесвам, казвам на 1 да не пише глупости относно самоубийствата. Нито за, нито против йогата съм, не ме влекат тия разтягания. А думата религия за мен идва от корена религаре - да вържеш, затова казвам на 1 да не приписва самоубийството към определена религия, тъй като опиталите самоубийство се връзват за различни ментални конструкции. Не казвам на никой да не практикува йога, за мен лично е чного мудна и безполезна, пробвал съм пълна скука.

5

Анонимен

преди 4 години

3, 4,Смесвате нещата.Много голяма ви е кашата в главата.

4

до xaxsas

преди 4 години

Будизмът не е религия, или по-точно, е религия на атеизма. Не казвам че всеки будист иска да се самоубива, по принцип будизмът е учение на мегаломанията, самохипнозата, самовнушението, егоизма, самоизмамата, самозалъгването. Будизмът е взел наготово повечето си принципи от други учения, като само малко ги е променил, за да звучат неясно и загадъчно, уж съдържайки дълбока, но убягваща ни мъдрост. Будизмът и лъжите му много пасват на съвременното разглезено, самовлюбено човечество.

fallback