fallback

Последните модели на дизайнерката Ирена Велковска се отличават с много шик, женственост и сексапил. Вчера тя представи новите си модели пред публика. Дизайнерката смята, че при изработката на официални рокли всичко е позволено, стига да е направено с мялка и стил, пишат от Bulgaria ON AIR.

"За мен една елегантна рокля преди всичко трябва да бъде стилна, а не крещящо провокативна. Спрях се основно на френски и италиански производители - това са държавите, в които се ражда модата", сподели Велковска.

Материите, използвани в колекцията са ексклузивни.

"Перата дават обем на роклите, но естествените щраусови пера са изключително леки. Дрехите с камъни са подплaтени с хастар", обясни дизайнерката.

Тя сподели, че не обича да подчинява колекциите си само на един цвят.

"На всеки тен подхожда определен вид цвят. Световните трендове са за булчински рокли в доста нестандартни цветове - червено, зелено, дори черно. За мен това е свят ден, аз предпочитам белите сватбени рокли, но имаме и такива в бледорозово и шампанско", добави дизайнерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 4 години

Не знам колко е сполучлива колекцията. Възможно е дизайнерката да е талантлива. Но нека да се съобразява с някои неща.В София още се говори, че в една от катастрофите, станали с български самолети през 60-те и 70-те години, е загинала стюардеса, която наскоро преди инцидента се била омъжила с булчински тоалет изцяло в черен цвят.

fallback