Снимка: БГНЕС

Преди 8 години потребител в Twitter и голям фен на Коби Брайън пише пост, от който днес ни побиват тръпки.

"Коби Брайънт ще умре в катастрофа с хеликоптер", гласи постът публикуван през 2012 година. Днес, този пост е навсякъде из медиите, тъй като именно това се случи с легендата на "Лейкърс".  Хеликоптерът му се разби в неделя, а на борда заедно с него бе и 13-годишната му дъщеря Джиана.

Много хора се усъмниха в това, дали туитът е истински. Друг потребител обаче обяснява, че публикацията не е фалшива. По думите му, датата и часът на публикуване на пост в Twitter не могат да бъдат променени. Едниственото, което може да се промени е посочената версия на устройството, от което е публикуван туита.

Отново в коментарите фенът на Коби Брайънт, който прави предсказанието, се извинява многократно.

 

Но това не е еднествоното нещо, което предсказва смъртта на баскетболната легенда. В един от епизодите на анимационния ТВ сериал Legends of Chamberlain Heights се появява и Черната Мамба. Но случващото се, макар и създадено за забавление, е далеч от забавно.

Хеликоптер с цветовете на "Лейкърс" се разбива зад главните герои. От него се подава Коби с двата си трофея. След като е помолен да ги подаде, за да му помогнат да се измъкне, той отговаря учудено: "Да ги подам?!". След това анимираната машина избухва в пламъци.

 

Подобни предсказания често предшестват смъртта на звездите. Те са причината и за подхранването на конспиративни теории, много от които твърдят, че известните личности са убивани с цел, а трагичната им загуба не е просто поредния нещастен случай.

Истината е, че подобно на случилото се  в анимационното филмче, хеликоптерът на Коби Брайън се разбива и избухва в пламъци.

 

Коментари Напиши коментар

30

юхм

преди 8 месеца

а Майкъл Джексън жив ли е? а илуминьоните го отвлякаха с Мадона на Марс

29

явртв

преди 8 месеца

Уитни Хюстън я убиха ритуално не само по време на наградите грами,ами в същата сграда и коронясаха Тейлър Суифт за нейна наследничка.Горката Суифт.

28

dam

преди 8 месеца

Приятелю, който говориш за сатанистите. Не знам дали го правиш на шега или не, но като го чета чак и аз се смея, въпреки, че знам, че е истина всичко, което казваш. Смятай до къде са докарали нещата, истината да звучи смешно и почти всички да са слепи за нея. Сатанистите презвемат света все по-осезаемо. Идват лоши времена...