Снимка: БТА
fallback

Силата определено е с британски почитател на космическата сага "Междузвездни войни", който е похарчил купища пари, за да събере внушителна тематична колекция, пише в. "Дейли стар".

Колекцията на 60-годишния Нийл Ливси от Риштън е събирана в продължение на 42 години - колкото продължава култовата сага, и наброява 5000 артикула, свързани с "Междузвездни войни".

Сред любопитните експонати от колекцията, която фенът охранява с аларма и камера, са фигури на Джар Джар Бинкс с височина над 180 сантиметра и на Оби-Уан Кеноби от 1977 г. - рождената година на сагата.

"Живея, дишам, храня се и спя с "Междузвездни войни". Толкова ги обичам", споделя Нийл Ливси.

Фенът допълва, че 56-годишната му съпруга Сюзан проявява толерантност към хобито му. "Тя гледа на харчовете ми за колекцията по начина, по който възприема собствените си разходи за нови прически", казва Ливси.

Оценката на суперфена за деветия и последен епизод от култовата космическа сага, "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", е осем от десет. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

до#16

преди 4 години

Фан означава смешка. Фен означава вентилатор. Дължиш 2.50 за онлайн консултация. Ако във вашата махала на галактиката нямате оксфордски речник, поне имате гугле преводач, изънт ит .

17

Иванов

преди 4 години

Последната трилогия е преразказ по картинка. Историята завърши с Епизод 6 по историята на Лукас.

16

ДО 7

преди 4 години

Фан е Вентилатор , не пиши неподготвен по теми далече в Галактиката от Теб .

fallback