Снимка: Reuters
fallback

Коя е жената до Брад Пит? Обвързан ли е бившият на Анджелина Джоли? Това се питат фенове на актьора, след като таблоидите го нарочиха, че е бройкаджия и не си губи времето след развода. 

„Не че се опитвам да избягвам пресата, просто в момента не търся нищо за себе си“. Това каза звездата в интервю за „The New York Times“, с което коментира слуховете има ли наистина гадже.
 
„Не знам вече колко са жените според журналистите, с които съм се срещал през последните две-три години, но нито една от тези истории не е вярна“, обясни с усмивка той.
 
55-годишният актьор посочи, че не бяга от нови връзки, просто в момента те не са приоритет в живота му.
 
Алия Шокат и Чарлийз Терон са актрисите, с които свързваха Брад Пит. Освен тях, медиите писаха и за професора от Масачузетския университет Нери Оксман, както и за бижутера Сат Хари Халса.
 
Пит коментира още, че не чете пресата от 2004 г. насам. Като основна причина за това посочва прекалено негативните материали и текстове с невярна информация за него.  
 
„Не ме интересува кой си, защото животът е борба и е важно как всъщност възприемаш тази борба. Установих, че колкото повече остарявам, приемам всяка борба по-спокойно – като пореден ден в офис и като поредното предизвикателство, което ми носи настоящият ден“, допълва Брад. 
 
През септември 2016 г. Анджелина Джоли подаде молба за развод. Процедурата се проточи доста и двамата успяха да се споразумеят едва това лято.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 4 години

Не иска да чуе за жени Брад, след извратената бисексуална Анджелина. След като тя си махна детеродните органи и млечните жлези, сега подкрепяла дъщеря си(от Брад) да започне хормонална терапия за смяна на пола.

29

Ако си паралика

преди 4 години

До Анонимен 27Ще си го боядисваш и оранжев ако ти е драго.Такива времена дойдоха.

28

Ми, да...

преди 4 години

До Анонимен 25А и като е алкохолик, ще поживеете още една-две години и ще вземе ***. И после ще наследиш едни 150-200 милиона. Наистина, за какво ти е да се занимаваш, мила? Да не е Брад Пит?А, да. Той е БРАД ПИТ! Той е trophy man, ***! Всяка муртимилионерка или милиардерка би се омъжила за него само за да се хвали, че му е вдовица или му е бивша жена.Аз ако съм на Безос на Амазон бившата - веднаааага го взимам!

fallback