Снимка: Cosmopolitan
fallback

Груминг експертът Джонатан Ван Нес, който е на 32 години, направи истинска революция в историята на британския Cosmopolitan. Той е вторият мъж след Бой Джордж през 1984 г., който се сдоби със самостоятелна корица в популярното женско списание. 

 Звездата от риалити шоуто Queer Eye на Netflix се похвали сам в Instagram с култовата януарска корица, на която позира по ефирна женска рокля и маратонки. 
 
"Тялото ми е готово", коментира в медията звездата, който е болен от СПИН. 
 
"Това е само началото. Бързо осъзнавам, че има толкова предразсъдъци и неразбиране на хората, които живеят със СПИН. Стигмата и трудностите около лечението на болестта помагат за това. Моята работа тепърва започва", коментира Ван Нес. 
 
Носенето на рокли не е нещо ново за джендър-звездата. През септември той се появи с розова рокля на афтърпартито на Netflix след наградите "Еми". И изглежда феновете му също одобряват този негов стайлинг.

Постът с корицата спечели овациите на голяма част от неговите 4.8 млн. последователи в Instagram.

 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Девушка-гейка

преди 4 години

Чувствам, че една нарочила се за "градска" "муха" нещо е минала в обяснителен режим...ама де да видим;-)

54

До Девушка-гейка

преди 4 години

Точно така, мухите не пречат дорде са на ***. И на мен селяните въобще не биха ми пречили ако си седяха по селата и си работеха земята, както са го правели техните предци от незапомнени времена. Но не! Тези решиха да нападнат градовете и да ги опорочат. Превърнаха ги в селско купище.

53

Анонимен

преди 4 години

А сега кой от вас мaлоyмници ще извика, че *** от Норвегия ще ви вземат децата... Хайде, време е някой *** с IQ доста под 100 да се изока. И по-добре наистина да ви ги взимат за да не сееете семето на глупостта, селянията и деградацията в България. Ако може и вас да ви вземат на планетата на маймyните, най-добре.По-страшно от глупавия човек НЯМА, а вие сте плачевно глупави. И който ви плаща и стотинка над минималната заплата също е глупец.

fallback