Снимка: Reuters
fallback

Ема Уотсън е една от звездите, добила популярност по старомодния начин – не чрез социални мрежи, а чрез късмета да бъде избрана за роля.

Едва 9-годишна, тя получава ролята на Хърмаяни Грейнджър в поредицата "Хари Потър" и години по-късно, вместо да следва очакваната пътека да продължи с ролите в киното или да създаде собствен бранд, тя избира друг път за себе си.
 
Над 100-те милиона последователи в социалните мрежи, които има Ема Уотсън, са активната публика, пред която актрисата изгражда себе си като съвременен млад лидер.
 
Устойчивата мода, правата на човека и феминизмът са едва част от темите, в които Ема Уотсън се припознава.
 
През 2020 година Ема ще навърши 30 години, а празненствата започват още с декемврийския брой на Vogue UK, където на корица е именно актрисата.
 
Фотосесията е дело на професионалния обектив на фотографа Аласдаир Маклелан, а пред него Уотсън позира в елегантни визии, показващи, че Хърмаяни Грейнджър вече е пораснала.
 
На корицата актрисата е облечена в пищна червена рокля на Alexander McQueen, а във вътрешните кадри откриваме новите предложения на модни къщи като Burberry, Balenciaga и Gabriela Hearst.
 
Галерия от фотосесията на Ема Уотсън и още новини за мода ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback