Снимка: сп. Vogue

Как успяваш да бъдеш една от най-известните и влиятелни личности в музикалния бизнес, да играеш в холивудски екшъни, да ръководиш собствена козметична и модна линия, да издадеш автобиографична книга и да запазиш личния си живот далече от светлината на прожекторите?

Лесно, ако си Риана.
 
Певицата е всичко това, но продължава да се бори да запише срещу името си още един успех. И, разбира се, успява. Сега красавицата от Барбадос е на корицата на модната библия Vogue за месец ноември. Нещо нормално, някои ще кажат. Да, със сигурност Риана заслужава да бъде не само на тази корица, а и на много други, но тук нещата са исторически.
 
Този ноември Риана ще е за шести път на първата страница на списанието, което я превръща в жената от афроамерикански произход, която има най-много корици за Vogue. Преди ноември 2019, тя се е появявала през април 2011, ноември 2012, март 2014, април 2016 и юни 2018 година. За сравнение, Наоми Кембъл има само 2 самостоятелни корици, а Бионсе – 4.
 
В интервюто си за Vogue Риана говори за абсолютно всичко – от политика до любов. Тя обвинява сегашния президент Доналд Тръмп, че не се отнася сериозно към масовите стрелби, зачестили в САЩ. През август, той свърза насилието с психичните проблеми, на което Риана отговори в Instagram с изречението „Ъ... Доналд, объркал си правописа на думата тероризъм“.
 
Повече от интервюто на певицата и галерия от фотосесията вижте в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

3

Додо

преди 1 година

“Как успяваш да бъдеш една от най-известните и влиятелни личности в музикалния бизнес, да играеш в холивудски екшъни, да ръководиш собствена козметична и модна линия, да издадеш автобиографична книга и да запазиш личния си живот далече от светлината на прожекторите?”
=============

Като си продала душата и тялото си на Луцифер и последователите му и те са те назначили на тази позиция!

2

cky2kbg

преди 1 година

Ех тази Рихана ве :) поредна корица на Вог защото усеща, че остарява и надебелява. Още най-много 3-4 години популярност

1

Mockingbird

преди 1 година

ако не е по два пъти на ден за кардашиян, по два пъти на ден рияна ще да е, ако не и двете, то по четири пъти на ден дойче веле ще да е...
горките читатели на медиите на "истината"...