Снимка: Reuters
fallback

Уил Смит продължава да разгръща таланта си в модната индустрия. След като участва в кампанията „Гениите са родени луди“ на Moncler и се присъедини към Onitsuka Tiger като мениджър по социалните проекти, актьорът реши да създаде собствена модна линия.

 
Колекцията ще представя тоалети като тези, носени в сериала „Принцът от Бел-Еър“, който дебютира по телевизията през 1990 година. Шоуто продължи 6 години и представи Уил Смит на аудиторията, която веднага се влюби в него. Историята разказва за Уил Смит, който е измислена версия на истинския персонаж, който е от Западна Филаделфия, но трябва да се премести при богатите си леля и чичо, след като е участвал в сбиване в родния си град.
 
Тогава, Смит се сблъсква с богатите деца, чиито стил на обличане и говорене е съвсем различен от неговия. Това поражда комични ситуации, които забавляват публиката в продължение на 148 епизода. Точно стилът на обличане е това, което вдъхновява Уил Смит в днешни времена и той решава да направи модна линия, предлагаща продукти като тези в сериала.
 
Дрехите ще бъдат за всеки пол, а една от най-интересните е якето с две лица, което носи символа на училището на Уил в родния му град. Други артикули са панталони и тениски, които ще ви върнат обратно в 1990 г. 
 
Освен това, ще имате възможност да се сдобиете с аксесоари като кейсове за телефони, шапки и чорапи, отново вдъхновени от сериала. Всеки продукт е лимитиран и ще може да бъде закупен на цена между 6 и 200 долара. 
 
Още новини за мода четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

гл. щеф.

преди 4 години

до. цял свят. от. гл. шеф. на тайно разузнаване. получихме информация за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник10. сенчестите казали че румен вписва тези съобщения. румен неги вписва ние съкретно тайно разузнаване. сенчестите го казват за данеги знаят че превзимат хорага по цял свят. и ги сменят с болни хора. те превзимат и майкаму на румен. и правителства..

fallback