Снимка: Reuters
fallback

Всички знаем, че приятелите са второто ни семейство. Често се осланяме на тях в трудни моменти или за съвет, когато сме изправени на кръстопът. Понякога обаче приятелите не са това, за което се представят. 

Едва ли има човек, който да не е страдал от приятелско предателство. Тогава доверието в този човек намалява, а често и дори се изпарява. Отношенията рязко се променят и пътищата се разделят. И докато някои хора трябва да се опарят, за да разберат истинската същност на хората около тях, то други бързо намират скритите им намерения.
 
Това, разбира се, зависи от зодията. Някои знаци притежават качества, които им позволяват да се откъснат от някого още преди да са се сближили с него. Това ги предпазва от болката и тъжните емоции. 
 
Другият им плюс на тези зодии е, че те обичат собствената си компания и не държат на всяка цена да са заобиколени от хора. Това им помага да отсеят качествените приятели и да не търсят задължително количеството.
 
Овен
 
Той обича собствената си компания и рядко ще го видите заобиколен от много хора. Това обаче не означава, че представителите на тази зодия са самотни и единаци. Те просто си дават време, в което да преценят дали един човек заслужава да бъде в близкия им кръг.
 
За тях най-голямата болка е предателството от приятел. Затова Овните правят всичко възможно, за да не попадат в таква ситуация и трудно се привързват към хората. Ако обаче успеете да им влезете под кожата и решат, че сте правилният човек за тях, то те ще ви покажат истинската си същност, която е прекрасна.
 
Другите зодии, които допускат само определени хора, четете в Tialoto.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 години

Ох, пак тоя телец - на всяко гърне мерудия. Иначе - жалко за хората, за които "приятелите са всичко". Очевидно са непораснали инфантили.

3

Анонимен

преди 4 години

Думата приятел в днепно време е синоним на човек който има финансова изгода от теб. Приятели вече няма. Парите ни управляват от край време и надуват егото ни до безкрай.. Всяка сутрин напът за работа виждам как се бият по улиците различни хора, и това явление ще се увеличава....

2

Анонимен

преди 4 години

"Приятелите са всичко" LOLЖивейте за приятелите си да.. да видим докъде ще стигнете

fallback