Снимка: Reuters
fallback

И докато момчетата вече започнаха да се ориентират в живота, то дъщеря ѝ – Харпър все още има какво да учи за света. Точно затова Виктория се стреми да е колкото се може по-близо до нея в нейното развитие.

В интервюто си за Glamour, певицата споделя, че е била тормозена в училище. Това е и причината да се опита да научи дъщеря си на начина, по който момичетата трябва да се отнасят едно с друго.
 
„Бях доста тормозена в училище. И физически, и психически. Затова искам да говоря с Харпър и да ѝ разкажа за моите преживявания и да я науча на правилното отношение“, казва тя пред списанието. Пош Спайс добавя, че децата са тези, които са я накарали да води по-здравословен начин на живот.
 
„Те наистина забелязват всичко“, признава тя. Затова тя много добре подбира храната, която яде пред трите си момчета и момичето си. „Никога не бих седнала на масата с тях и пред мен да няма ястие. Трябва да видят, че майка им се храни здравословно, за да последват примера“, добавя Виктория.
 
В последно време дизайнерката постоянно е заета с професионалните си ангажименти. Наскоро тя пусна в продажба собствена марка козметични продукти, както и показа своето виждане за пролет-лято 2020 на Седмицата на модата в Лондон.
 
Освен че на първия ред бяха забелязани величия като Ана Уинтур, Виктория беше подкрепена и от съпруга си Дейвид, както и от четирите си деца.
 
Още новини за мода четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е станала експерт по бойни изкуства и сега ако види тия който са я нападали ще ги размаже

12

Анонимен

преди 4 години

Добре, че се омъжи за Бекъм, иначе никой нямаше да я знае.

11

анонимен

преди 4 години

Практиката показва, че такива като някои от коментиращите тук грубияни пълнят затворите или редиците на хроничните неудачници....

fallback