fallback

Thank you people for such a overwhelming response and support!

Work in progress.. Quick and prompt response from @BBMP. Thank you very much @BBMPCOMM @BBMP_MAYOR and Mr. Prabhakar, CE RR Nagar who is overlooking on ground currently. pic.twitter.com/7jGnlZIA2l

— baadal nanjundaswamy (@baadalvirus) September 3, 2019

Едно странно видео развълнува Индия, а и не само. Мъж в скафандър ходи по лунен терен, заобикаляйки препятствия и дупки.

Всъщност, Индия не се хвали с напредналата си космическа програма, а видеото е дело на артиста Баадал Нанджиундасвами.

Хиляди индийци дневно са ранени или дори загиват заради лошите пътища или дори липсата им. Баадал е известен с това, че използва изкуството си, за да привлече внимание към наболели обществени теми. Огромните кратери по пътищата влизат в това число.

"Властите не се свързаха с мен и аз не съм го правил с тях. Но в крайна сметка винаги запълват дупките", обяснява той пред BBC.

"Сигурно съм правил това с 50 кратера и властите отговарят като оправят почти всичките", допълва той.

Артистът все пак публикува в Twitter благодардност, когато районът, в който е заснел последния си клип, е асфалтиран.

Оказва се, че артистът всъщност е доста успешен в този вид акции. През 2015 г. той прави подобна акция, като от един кратер по улиците прави малко "блато", в което поставя пластмасов крокодил. Властите веднага реагират и запълват тази дупка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Тео

преди 4 години

И както биха казали американците - уан лийп фор ъ мен, биг хоул фор дъ менкайнд! Амин! Явно и там работят на "частния принцип"- тоест нека да оправим частния случай, ама кораба да си потъва!

4

Свещена крава

преди 4 години

Ако някъде има по-лоши навици на шофиране, отколкото в бг, това е Индия.

3

силистра

преди 4 години

Тоя индиец да снима пътищата от Силистра за Калипетрово,до Жоана какви ями има,там се крият и катаджиите на сянака с камерите и пътя от Силистра за Памука,до Крисбора и там пътшт е осеян с дупки. Кмета на Силистра няма време да се занимава с глупости

fallback