Снимка: Pixabay

Любопитството не винаги е лошо нещо, особено ако не познавате човека срещу вас. Първата среща може да бъде доста неловка, ако вие си мълчите, но пък може и да го отблъсне, ако го засипвате с определен тип въпроси.

 
Имайте предвид, че той си вади изводи не само по отговорите ви, но и по нещата, които го питате. А мъжете мразят да им бъдат задавани следните въпроси:
 
Какво мислиш за брака?
 
Ако го „застреляте“ с такъв въпрос на първата среща, може да го изплашите. Ще реши, че сте на лов за съпруг и не се изненадвайте, ако не ви се обади повече, Въпросът е важен, но не е за първа среща.
 
С кого си пишеш?
 
Да, би било доста грубо, ако той си пише постоянно по телефона. Но е по-правилно ако коментирате факта, че го прави, докато е на среща с вас, а не да го питате с кого си общува. Този въпрос е доста личен и едва ли ще ви отговори искрено.
 
Вашите дали ще ме харесат?
 
Отново ще прозвучите като жена на лов за съпруг. Запознаването със семейството е етап, който едва ли ще се случи в следващите 10-15 срещи и е нелепо да го задавате в началото, освен ако не искате умишлено да го изплашите.
 
Какво още мразят мъжете на първа среща четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase