Снимка: Reuters
fallback

 Принц Хари и принц Уилям още от раждането си знаят какво е да живеят под светлината на прожекторите. Тяхното развитие не може да убегне на папараците и кралските хроникьори, а залозите кой ще намери най-добрата съпруга започват още щом момчетата тръгнат по срещи. 

 
Със сигурност има хора, които мечтаят да се докоснат не само до принцовете, но и до цялото кралско семейство. Да влязат през вратите на двореца, да се здрависят с принц Чарлз и да изпият един чай с кралицата. Това, разбира се, става доста трудно и трябва да сте наистина важна личност, за да се сдобиете с тази възможност. 
 
За всички, които искат, но не могат да влязат в най-охраняемия дом във Великобритания, има човек, който ще ви разкаже с подробности какво точно значи да работиш за кралското семейство. Insider успява да се срещне с някои от бившите и настоящи работници в двореца, които споделят своите лични истории.
 
Още с встъпването си в длъжност, всеки служител подписва договор, в който се забранява споделянето на всякакви тайни и събития, случващи се зад вратите на Бъкингамския дворец. Затова Дебора Митчел се шегува, че може да загази дори, ако се похвали, че е пила кафе, направено от Камила, съпругата на принц Чарлз.
 
Дебора се грижи за здравето и визията на лицето на дукесата на Корнуол.  "Всеки ден може да пиеш кафе, но да го получиш директно от бъдещата кралица на Англия е е нещо фантастично".
 
Митчел признава, че е присъствала на големи партита в двореца и дори е оставала в личната резиденция на прицн Чарлз и Камила. "Те се грижеха за мен. Дори да не ми бяха плащали, отново щях да работя за тях. Само и само, за да изпитам това удоволствие". 
 
Още от историите им четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

До 9

преди 4 години

То щяхме да сме 100 пъти по-добре, ако това беше вярно. В момента като ни управляват физкултурници как е?

10

Анонимен

преди 4 години

До отегченЦарските личности са същестували. Това го казвам, не защото съм роялист, а защото това е исторически доказано. Все пак честта на един народ се състои и в това, кой го управлява. Народът се е радвал и е имал чест, когато е имало цар и царствена власт. Сега се пропагандират мутрите и престъпниците за нещо хубаво, а всъщност не е. Друг е и въпросът, че българите загубват царя и царската власт напълно, когато падаме под турско иго. Турците унищожават българската царска власт изцяло

9

Анонимен

преди 4 години

Май вярно сме колония на Нейно Величество. За мине-немине ден и оп статия за кралете, а за днес това е САМО втората такава.Ей, обръщайте внимание на бокича, че ще вземе да ревнува и ще видите двата свята!Смешници!

fallback