Снимка: Pixabay

Какво ще стане ако извънземните ни отвлекат? Ако живеем в Америка и се застраховаме, връщайки се на Земята, ще получим обезщетение от 10 милиона долара.

Над 6000 американци вече са се възползвали от възможността да се подсигурят, в случай, че телата им отлетят към някоя далечна планета и се превърнат в лабораторни хамстери.

Компанията, която предлага странната застраховка, се нарича "Сейнт Лорънс" и е със седалище гр. Алтамор спрингс в щата Флорида. Защитата важи само за места, където има много "зелени човечета", като "Зона 51".

Разбира се, масовият скок в продажбата на тези странни застраховки идва, след като милиони решиха да щурмуват мистериозната зона, където, според стара легенда, американците крият заловените извънземни, държат НЛО и изследват всякакви паранормални явления.

Сбирката е предвидена за 20 септември, като на нея се очаква да се стекат 2 милиона фенове на космическите пришълци. Застрахователната компания предлага и полици срещу астероиди, срещу прераждане и срещу щети, претърпени в Зона 51.

Засега само двама души са поискали да им бъдат заплатени компенсации след отвличания, като единият от тях е представи полароидна снимка на извънземните извършители.

В застрахователната полица обаче има уловка. Жертвите на застрахователното събитие наистина ще получат обезщетение от 10 милиона долара, но то ще се изплаща по 1 долар на ден в продължение на 10 милиона години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase