fallback

Според популярна научна теория, всеки човек има свой двойник. Причината е, че гените, които определят начинa, по който ще изглежда човек, са ограничени. Или както обясняват учените, "ако размесиш картите в едно тесте достатъчно пъти, все някога ще се наредят по един и същи начин два пъти“. 

Легендарният футболист Лионел Меси няма нужда да се чуди къде ли е неговия двойник. През 2017 г. става ясно, че вторият Меси е на 23-години и живее в Иран. От тогава насам, кариерата на модел на Реза Парастеш е във възход. Но недоброжелатели винаги има. Така, образът на Лионел Меси за иранеца се превръща както в благословия, така и в проклятие.

Според испанския вестник Marca, иранецът се опитал да примами 26 жени в леглото си, твърдейки, че той е истинският Меси. 23 от тях се хванали на въдицата, но разбирайки истината, подали иск в съда.  По думите на Парастеш обаче, тези твърдения са пълна лъжа.

"Новините в мюсюлманските държави са под всякаква критика“, казва двойникът на Меси пред Omasport. Той споделя, че не само той, но и семейството му са постоянно тормозени от фалшиви новини.

"Да приличам на Меси, наистина ми помогна да стана по-известен. Последователите ми в Instagram нараснаха от 20 000 на 400 000. Социалната мрежа дори потвърди акаунта ми“, обяснява той.

Парастеш в момента е модел и рекламира известни модни марки. Казва, че няма да спре да се снима с хората в образа на Меси, защото така ги прави щастливи. А за да разсее напълно фалшивите обвинения по негов адрес, той публикува видео в Instagram, в което обяснява ситуацията:

"Здравейте приятели, в социалните мрежи бяха разпространени фалшиви новини, според които съм спал с 23 жени, защото са си мислили, че съм Лионел Меси. Моля ви, не си играйте с репутацията на хората. Всички сме наясно, че ако това наистина се беше случило, вече щях да съм подсъдим. Това щеше да е бедствие и целият свят щеше да говори за ареста ми. Ако тези новини бяха истина, щях вече да съм в затвора. Не вярвайте на тези твърдения. Не са истина и ще направя всичко възможно, да се преборя с това в съда и да изчистя името си“, казва Парастеш във видеото.

Младежът веднъж вече е бил в ирански затвор, след като появата му по улиците на родния му град предизвика такива безредици от хора, които искат да се снимат с него, че властите трябваше да го задържат, за да облекчат трафика.
 

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

واقعا ادم با شنيدن يك سري شايعات تنش ميلرزه، خواهش ميكنم با ابروي كسي بازي نكنيد. و ازتون ميخوام اگه پست يا خبري از اين شايعه ديديد لينك اين پست منو براش ارسال كنيد قربون معرفت همتون #رضاپرستش #rezaparastesh

Публикация, споделена от iranian messi ( Messi Irani ) (@rezaparastesh) на Юни 22, 2019 в 12:40 PDT

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимно

преди 4 години

До АнонименТи пък като те гледам на две магарета сламата не можеш да разделиш и едва ли казваш на майка си че няма мозък тя също е жена

23

до Иванов

преди 4 години

Прекалено много безразборен секс води до амортизация, изтощение, болести, ниска хигиена, разстройване на телесната биохимия и преждевременна смърт. Има още странични ефекти, но засега стига.

22

Анонимен

преди 4 години

Значи 23 Сушита сега ще се окажат жертви ?! И още, че по принцип така си се ....аааааа... ...спят ?!

fallback