Снимки: Reuters
fallback

Това е приказка, толкова стара, колкото Tinder - срещаш някого в приложение за срещи, пишете си, излизате на по питие, после може би спите заедно и на сутринта се събуждаш и осъзнаваш, че човекът, с когото си бил, е изчезнал от лицето на земята.

29-годишният Рама Реди бил поредния човек, който използва Tinder, но този развой на събитията му коствало свободата.

Той работил за частна технологична компания в Бенгалуру, Индия. Благодарение на приложението, се свързал със своя колежка от друг отдел. Двамата си пишели цял месец преди да излязат на среща, а после да се приберат заедно.

Но точно след като спали заедно, жената попитала Рама дали ще се омъжи за нея. Той, разбира се, отказал, защото не просто се познавали от прекалено скоро, но и "не бил готов за тази стъпка“. Тя го попитала още няколко пъти и той бил принуден да я блокира във всички социални мрежи. Това я докарало до ръба на нервна криза, за това решила да си отмъсти.

В Индия, сексът без обещание за брак, се смята за изнасилване. И ето тук Рама стъпил на криво. Жената се оплакала в полицията, а той бил хвърлен в затвора веднага.

"Точно на следващия ден, след като спахме заедно, той се раздели с мен. Почувствах се толкова отвратена и използвана. Той се държеше добре, но не искаше нищо повече от физически контакт“, разказва жената пред местен вестник.

"Този тип инциденти не трябва да бъдат повтаряни с други хора, които използват приложения за срещи. Жените не трябва да бъдат използвани като източник на физически удоволствия“, допълва тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

шогуна

преди 4 години

обещаното не е като,даденото.спал щот му се ...

24

някой

преди 4 години

Ми да и беше обещал, никъде в статията не прочетох, че трябва да се ожени. Трябвало само да обещае.

23

Анонимен

преди 4 години

До: номер 23 (съвет)Е, ти пък, нищо не е това!На слона му е много по-голям - един метър е дълъг!

fallback