Снимка: BoredPanda/Thomas Flight
fallback

Общ преглед

Още с излизането на третия епизод „Чернобил“ успя да се превърне в сериала с най-висок рейтинг в телевизионната история.

Oще по темата

Продукцията, която ни припомня за ядрената катастрофа от преди 33 години, надмина дори „Игра на тронове“ с впечатляващ рейтинг от 9, 7/10 на платформата IMDB.

Той изпъкна и беше признат от критиците заради изключителната си точност и прецизност при възпроизвеждането на съветската действителност.

Интересът, събуден от сериала, накара много хора да отидат и лично да видят мястото, на което се е развила трагедията през 1986 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

1323

преди 4 години

Секцията с коментари е по драматична и от сериала.

60

АЗ СКОРПИОНА

преди 4 години

До ахойрупате ли европеско гмо вече 30 години, нема страшно сега се очаква и американско да почнете да рупате! ------------------------И какво точно общо има това с темата. Да поплюем - това е важното, нали ???

59

E, не

преди 4 години

До Максимус ТракиецаЧетейки много от коментарите, омаловажаващи случилото се, започвам да мисля че сте "рожби" на Чернобил - нещо главите, а ??? Като всичко е било невинно според вас, защо червените величия са се хранели със специална храна, вода и т.н. Промити мозъци сте вие !!!

fallback