Снимка: bTV
fallback

Близо година и два месеца след катастрофата, в която певицата Дивна изгуби контрол над колата си, а нейната спътница Кристин Илиева пострада тежко и премина през куп операции, за да спаси краката си, двете за първи път дадоха интервю заедно.

Приятелките се срещат за първи път месец след инцидента.

Oще по темата

"Имаше моменти, в които тя имаше повече нужда от мен, отколкото аз имах нужда от нея. Това заздрави нашите отношения”, казва пред bTV моделът Кристин, която пострада в катастрофата.

"Аз се преродих по някакъв начин .Ако е имало нещо лошо в мен, то изчезна напълно. Освен доброта, нищо друго не ни трябва на този свят”, каза Кристин.

Кристин Илиева сподели още, че е преминала през 23 операции, 19 от които с пълна упойка.

Лекарите от болницата в Турция, където тя лекува десния си крак, не могат да кажат с точност колко още операции й предстоят, защото състоянието на крака се променя. Те действат стъпка по стъпка. Има липса на мускул, тъкан и множество сраствания, поради което Кристин не може да сгъва крака си повече от 30 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

А така. Айде на колата и газ сега да си гледате кефа. Русата кифла тамън събра някой лещ от хората. Ама да не забравите да се блъснете.

11

Монти Кристо

преди 4 години

Кристинче, ти сигурна ли си, че това нещо там още е крак? Защото след 20 операции още да си с патерици и да ти говорят че не били достатъчни ...тия турци май са те взели за касичка!

10

Анонимен

преди 4 години

Жените немогат да обичат. Мислят, че могат но немогат. Както всичко останало това го могат само мъжете.

fallback