Снимка: pixaBay

Американка се съгласи да изотстави партьора си, след като нейната бъдеща свекърва й предложила 10 хиляди долара, за да осъществи раздялата, съобщава в. "Мирър“.

Жената разказала за случката в сайта Редит, но предпочела да запази анонимност.

В поста си тя твърди, че с приятеля й се запознали в колежа и ходели сериозно 5 години преди той да й предложи брак. Впоследствие обаче годеницата си дала сметка, че богатите родители на партньора й едва ли ще я одобрят за булка. И се оказала права.

Не след дълго родителското тяло на бъдещия младоженец и предложило 10 хиляди долара, ако тотално прекъсне връзката си с него, съобщава БТА.

На годеницата не й било нужно много. Напоследък нейният избранник се държал все по-лошо с нея и започвал да прилича на родителите си, а и посягал все по-често към чашката и го избивало към ревност и насилие.

Така че когато бъдещата й свекърва й се обадила с предложението, тя веднага го приела. Условие на сделката било обаче "подкупената" да пази сделката в тайна.

Коментари Напиши коментар

17

Динко

преди 2 месеца

Публична тайна е че повечето жени не могат да обичат. Но са много добри в имитациите.

16

Тео

преди 2 месеца

Хора без достойнство. И двамата! Нима любовта и доверието струват пари? Ако ми кажат, че имам два избора да ме убият или да се разделя с човека до мен е едно, но 10 000 долара? Направете ги 10 трилиона, все тая! Живи и здрави и двамата!

15

майна

преди 2 месеца

Тъстът ми даде 10 бона да взема щерка му. Сега разбирам че трябваше да се пазаря.