Необходими продукти:
300 мл. хладка вода
500 гр. типово брашно
2 с.л. олио
1 ч.л сол
1 с.л. захар
1 суха мая-7 г.
1 с.л ленено семе
2.с.л ленено брашно
по една щипка мащерка, риган, босилек и сушен чесън
Месим тестото в машината за хляб на програмата за тесто, след като се замесим го оформяме на осем хлебчета(може да импровизирате с формата им). За по-лесно намаслете леко ръцете си. Оставете на топло да втасат за около 40 минути, след което ги печете на 200 градуса до готовност.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Щирлиц
преди 5 годиниБоядисан хляб с ленено семе.
3
Наблюдател
преди 5 годиниМоже и без ленено семе, не хабете мат'рала!
2
Анонимен
преди 5 годиниЯ оставете хората на мира!В България се яде бял хляб,типовия го даваха някога на животните.Аман от веганщини!