Pixabay
fallback

За основата:

 
180 г масло
 
125 г кафява захар
 
2 големи яйца
 
1 ч. л. екстракт от ванилия
 
175 г брашно
 
1 ч. л. бакпулвер на прах
 
½ ч. л. сода бикарбонат
 
50 г какао
 
Сол
 
75 мл мляко
 
75 мл вода
 
За пълнежа:
 
150 г сладко от малини
 
За топинга:
 
100 г черен шоколад на малки парченца
 
200 мл сметана
 
Начин на приготвяне:
 
Загрейте фурната до 180 градуса. За да направите пудингите, смесете маслото със захарта, докато получите плътна смес. Бавно добавете разбитите яйца, добавете екстракта от ванилия, брашното, бакпулвера, содата бикарбонат, какаото и солта, като разбъркате добре. Добавете млякото и водата и продължете да бъркате.
 
Разделете сместа в купички и печете на средния рафт на фурната за около 20 минути. Използвайте пълнител за крем и напълнете всеки пудинг със сладкото от малини.
 
Още вкусни рецепти ще намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback