fallback

Общ преглед

Някои хора наистина знаят как да се забавляват. Те намират хумор навсякъде и във всичко.

По принцип тези личности са истинската душа на компания, която дава положително и смешното на всички наоколо.

А когато мъжете се забавляват, те се превръщат в повече от деца! Убедете се в това от следващата ни галерия, а още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

до 12 Какво общо има държавата за да просперираш в бойните спортове???Напротив, Хабиб идва от една руска автономия Дагестан, която е крайно бедна...и въпреки това той се изкачва до върха на славата..катерейки се по кавказките планини, хвърляйки камъни по ***...тренирайки в първобитни условия. Там се калява човека..както Роки в Роки 4 където отиде в Сибир и се катереше по планините в студ и сняг за мача си с руснака.И Хабиб не пие алкохол и каза на пияндето Конър- уискито те прави устат.

17

Анонимен

преди 5 години

до 14 Я кажи братята Кличко кога са се "перили" преди мач към опонента си, бе църрвул недоносен? Те бяха пример за подражание...докрай си останаха ХОРА, които уважават съперника независимо какво им говори насреща на пресконференция. Що слагаш всичките в един кюп, папагал? Хабиб видя ли как се държа срещу Конър като застанаха очи в очи и оня му лаеше насреща? Просто остана като паметник, без никаква гримаса.Фьодор Емеляненко- най-великият ММА боец за всички времена, даже беше "Тъжен" на 4 очи.

16

до 11

преди 5 години

Брей, то като в приказките! Голям патос, голямо нещо.

fallback