Снимка: архив, Reuters
fallback

Пиян мъж от полския град Шемяновице Шльонске бил изпратен в моргата, където обаче дошъл на себе си и продължил да пие. Това съобщава сайтът "Новости из Польши", цитиран от Лента.ру.

Човекът се връщал от купон и изгубил съзнание на улицата. Минувач извикал бърза помощ. Дошлият лекар го сметнал за мъртъв и изпратил тялото в моргата.

Грешката била разкрита от охранителя в моргата. Вниманието му било привлечено от странни звуци, идващи от хладилната камера. Той отворил хладилната камера и видял, че покойникът е "възкръснал", трепери от студ и моли за одеяло.

Въпреки препоръките на лекарите мъжът решил да не остава в болницата. Той се облякъл, извикал си такси и казал да го откарат вкъщи. По пътя обаче премислил и се върнал на купона. По думите му си струва да се пийне за връщането от мъртвите.

Срещу лекаря, който погрешка е констатирал спиране на сърцето, е започнало разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Гoшу

преди 5 години

Абе, Днес-а, пуснете малко повече буквички, че човек не може да си изкаже мисълта с толкова малко. Тук да не е Twitter? Та да си продължа разказа. Та този поляк съм го виждал и прясно напикан, с мокри панталони, ама това не му пречеше да е нон-стоп пиян, както и другите от групата му. Аз там и с руснаци и с украинци съм пил, ама такова чудо на чудесата като поляците не бях виждал :))) Руснаците лепят една водна чаша водка и заспиват на масата, ама не се *** и напикават

16

Гoшу

преди 5 години

Поляците са много сериозни играчи в това поле. Като живеех в Мадрид в едно паркче кибичеха група поляци денонощно на две пейки. Не съм ги видял никога да ядат, ама бяха перманентно пияни по всяко време на деня и нощта. Откъде взимаха пари беше голяма мистерия. Вярно, че пиеха вино от 25 цента, ама пак. Имаше един образ, дето не можеш го доближи на по-малко от 10 метра. Не се беше къпал сигурно година. Панталонът му беше отпред с петна от пикня, а отзад му беше кафяв.

15

Анонимен

преди 5 години

Лех Валенса?

fallback