fallback

Общ преглед

Италия си избра за пръв път за "мис"... омъжена дама – 26-годишната Карлота Маджорана.

Тя е родена в намиращото се на Адриатическо море курортно градче Купра Маритима, завършила е Националната танцова академия в Рим и се изявява като актриса.

Има две мечти - да се снима с Дензел Вашингтон и Мерил Стрийп, както и да роди три деца от съпруга си Емилиано, но само ако й остане време от ангажименти.

Днес сутринта обаче победата на "Мис" Маджорана бе помрачена от критикуващите, които възроптаха срещу избора на омъжена жена за Мис Италия. Според тях победителката в конкурса открай време е смятана за момичето, с което се гордеят всички.

Изборът на Карлота Маджорана чрез тв-гласуване и вота на специалното жури в залата на директното предаване според доста журналисти руши този неписан принцип.

Втора на състоялoто се в Милано 79-то издание на конкурса "Мис Италия" се класира 21-годишната блондинка от Неапол Фиоренца Д’Антонио, която е завършила дизайн и е състезателка по екстремна акробатика.

Трета остана най-аплодираната, но и най-одумваната участничка в надпреварата по хубост –  Киара Борди от намиращото се северно от Рим градче Таркуина. Tя дефилира с протеза на левия крак, който е бил ампутиран до коляното след инцидент с мотоциклет преди четири години.

Медиите раздухаха участието й още преди месец, когато Киара се класира за финалната фаза на конкурса, а мнозинството от италианците се възхитиха на куража й да мери хубост с другите красавици.

За съжаление се намериха и недоброжелатели, които започнаха да злословят по неин адрес в социалните мрежи и да я обиждат заради придобития не по нейна воля недъг.

Съответно писаниците им по адрес на Киара предизвикаха гнева на водещия на директното предаване по телевизията на финала на конкурса Франческо Факинети, който ги нарече на всеослушание: "Ииоти и тъпаци".

И сега съвсем реална е опасността въпросният избор да се отрази неблагоприятно не само на приемането на поредната "Мис Италия" от обикновените хора, но и въобще на реномето на националната надпревара за женска красота на Апенините.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Хейтър

преди 5 години

Момичето с ампутирания крак е най-красиво от трите. Браво за смелостта да участва! Много добре ни е ясно как се редят тези конкурси, истински красивите момичета са около нас всеки ден, в метрото например вчера едно миньонче изкърти с външен вид - изключително красива, със зелени очи, БЕЗ ГРАМ ГРИМ И ЧЕРВИЛО. За нивото на правописни грешки в статията няма нужда да коментираме, може и нарочно да ги правят, за да създават трафик с коментарите :D

13

Анонимен

преди 5 години

Абе пич, дали е Вашингтон или Уошигтон е най-малкия проблем, въобще ако е проблем.

12

Анонимен

преди 5 години

В днешно време добре че не се е оказала мистър.

fallback