Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Брюксел се готви да предложи регулация на мастилата, използвани във все по-разрастващия се бизнес с татуси.

В момента няма единен европейски стандарт. Оцветителите в текстилната индустрия и в козметиката трябва да отговарят на много и строги правила, но те не важат за татусите, предаде Bulgaria ON AIR.

Днес 12% от европейците имат татуси, докато през 2003 г. татуираните са били едва 5 на сто.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Дядо Хю

преди 5 години

Правила, закони,регулации. ..са нещо прекрасно,както и спазването им.Само *** чопли семки и плюе по държава,ред и законност. Променят се нещата.Бавно,но сигурно.

16

Въпрос

преди 5 години

Ако някой тук се занимава с татуировки, може ли да ми каже от къде мога да си намеря крем 10% лидокаин? Имам доста неприятно хронична локална болка свързана с лекарство, изписаха ми 5% крем лидокаин, както и лепенки с лидокаин, ама в най-тежкия ден си трябва нещо по-силно. Видях че се продава 10% крем из разни сайтове, но нямам представа как може да си го взема в БГ. Също така ако го ползвате ако може да ми пишете колко време държи.

15

Гневен

преди 5 години

Ненормалниците в Брюксел съвсем са откачили!!!Когато в уж богатата Европа хора умират без храна,лекарства и други жизнено необходими потребности, тези да се занимават със вспкакви извращения е цинично престъпление!!!ДОКОГА???!!!

fallback