Pixabay

Ако обичате астрологията, най-вероятно сте готови да четете и за по-забавните аспекти на всеки зодиакален знак. Но дали искате да го признаете или не, всеки знак си има и някои странни, по-скоро неприятни характеристики.

 
Самите вие си имате някои страховити черти в характера, които са тъмни и объркани, но пък са и напълно нормални, а също така са свързани с вашия зодиакален знак.
 
Може би не сте се замисляли за тези свои черти, но астрологията може да ви помогне да ги осъзнаете. А ето ги и тях:
 
Овенът е обсебен от смъртта
 
Според много статии Овенът е обсебен от смъртта и прекарва необичайно много време, мислейки за нея, за смъртта на другите, за смъртта на планетата и т. н.. Добрата новина е, че скритото значение на смъртта за огнения знак Овен в крайна сметка е пречистване. Ако не можете да спрете да мислите за смъртта, може би е време да потърсите някои пречистващи практики като йога и медитация. Намасте.
 
Телецът е преследвач
 
Ако сте зодия Телец, значи знаете, че когато сте разстроени, сте склонни да се обърнете към преследването, за да получите това, което искате. Ако имате проблем с половинката си, възможно е да започнете да я дебнете. Може да се уловите да дебнете или шпионирате тайно колегите си, приятелите си и т. н., особено ако нещо в поведението им ви предизвиква или ви смущава.
 
Още зловещи навици за зодиите ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase