Pixabay

Всяка сериозна връзка се гради на няколко основни неща. Няма универсална формула за перфектните отношения. Повечето хора търсят у партньора си любов, честност, себеотдаване, споделяне на едни и същи ценности... Любителите на астрологията дори се интересуват и търсят най-идеалната половинка по зодията.

Ако в последно време нямате късмет с гаджетата и си търсите нещо по-различно, проучете кои знаци съответстват на вашата зодия. Може така да намерите вашата истинска любов.
 
След като в първата част ви представихме защо си пасват Овенът и Водолеят, Телецът и Ракът, ето още няколко комбинации, от които се получава идеалната любовна връзка:
 
Близнаци и Водолей
 
Тези два знака правят връзката страстна и вълнуваща. Близнаците и Водолеите са известни със своята интелигентност, а като двойка се стремят към нови висоти. Те непрекъснато се усъвършенстват взаимно и се справят успешно с предизвикателствата на живота. Смята се за творчески тандем, който се справя с осъществяването на различни идеи.
 
Когато се срещнат за първи път, тези две зодии общуват помежду си сякаш са се познавали от години. Затова няма нищо необичайно в това, ако двойката е само от седмица, но отива на романтично пътуване. Както Близнаците, така и Водолеите обичат да бъдат спонтанни и да се забавляват. Това често предизвиква ревност у приятелите им, които водят по-скучен начин на живот.

Още комбинации от зодии, които си подхождат, може да намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase