Pixabay
fallback
Ако думите, които излизат от устата ви, често са възприемани погрешно от аудиторията. Ако ви е трудно да говорите по сериозни теми, защото се изнервяте. Ако сте склонни да общувате чрез умни и безжични устройства, а избягвате вербалната връзка, може би имате нужда да подобряване на комуникационните си умения.
 
Комуникацията е двупосочна улица и способността ни да споделяме един с друг е наистина благословия. Нашите взаимоотношения с другите зависят от способността ни открито да говорим с тях.
 
Астрологията може да ни помогне да се научим как да работим върху собствените си специфични комуникационни проблеми. Всеки знак си има своите силни и слаби страни, когато става дума за връзка и взаимодействие между хората.
 
Нека разгледаме как всеки знак може да подобри комуникацията си с другите:
 
Овен                  
 
Вашата страстна природа може понякога да доведе до нетърпеливо поведение, което да ви накара да говорите твърде импулсивно. Следващият път, когато се озовете в разговор, който започва да ви разстройва, опитайте се да дишате дълбоко около една-две минути, преди да изречете нещо, за което после ще съжалявате.
 
Телец
 
Вие сте отличен приятел във време на нужда, но самите вие рядко сте склонни да говорите за собствените си чувства или дълбоки, вътрешни мисли. Това може да е разочароващо за вашите най-близки хора, правейки ви да изглеждате студени и упорити. Опитайте се да споделяте повече, превъзмогвайки своя дискомфорт. Другите ще оценят вашето старание.

Близнаци
 
Умът ви е толкова бърз, че понякога ви е трудно да задържате мислите си продължително време. Някои хора могат да решат, че ги пренебрегвате умишлено, ако не ги включвате в разговора, в който се намирате. Опитайте се да изслушвате хората, с които общувате, да изглеждате заинтригувани и от техните гледни точки. Те ще ви бъдат благодарни.

Рак
 
Вашата чувствителна природа понякога ви кара да общувате по-агресивно и да бъркате конфронтацията с някои видове комуникация.
 
Още за общителността на останалите зодии, ще намерите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Няма зодии

преди 5 години

Странно как вярвате на някакви измислици и псевдо учения, така и недоказали се (провалени в достоверността си) окултни науки! :( От звездите не зависим!!

1

нормални сме

преди 5 години

,,зодиите не общуват,, не са зодии прецених

fallback