Източник: pexels.com
fallback

Вашият зодиакален знак може да разкрие не само отношението ви към работата и кариерата ви, но и подхода на колегите ви към вас самия.

Ето и как най-вероятно ви възприемат хората в офиса ви, според вашата зодия:

Овен

Овните са лидери сред колегите си. Хората от този знак са ентусиазирани и иновативни служители с независима природа. Проблемът им е, че те показват презрение към рутината и това дразни някои техни колеги. Природата на Овните ги тласка да се впускат първи във всеки един нов проект, но невинаги са най-прецизни в изпълнението му. На тях им липсва добра преценка и чувство за такт и това им създава врагове сред хората, с които работят. Хубавото е, че те компенсират с вродения си оптимизъм, който често е заразен.

Телец

Телецът държи на качеството в рамките на работното място. Той е постоянен, непоколебим и добросъвестен служител, който знае че огромното му предимство сред колегите му е именно неговата надеждна работна етика. Всеки е готов да се опре и да разчита на колегата си Телец, защото знае, че той няма да го подведе. Телците са практични, излъчват сигурност, а това е огромно предимство в съвременния несигурен свят. Телците се харесват и заради силното си чувство за дисциплина, но понякога колегите им се дразнят на тяхното упорство и инат.

Близнаци

С бързите си ум и изказ, както и със своя вроден чар, Близнаците са любимци на своите колеги и шефове. Те са страхотни в общуването, падат си манипулатори и лесно убеждават колегите си в своята гледна точка. Те са известни и със своята неуморима енергия и вероятно ще могат да съвместяват няколко дейности в офиса наведнъж. За да остане дълго време на една определена позиция, човекът от тази зодия трябва да има нови предизвикателства, с които да се справя. В противен случай той се отегчава и започва да плете интриги в службата.

Рак

Ракът е отборен играч и затова колегите му го обичат и ценят. Той обикновено блести в службата, без да си го поставя за цел, просто другите винаги го ценят високо. Представителят на тази зодия дарява с топлина и дух на приятелство хората с които работи. Той обаче е доста обидчив и не търпи критика, което му създава проблеми в службата, особено в по-конкурентна среда. Засегнатият Рак незабавно става студен и сдържан за неопределено дълго време. Ракът може да бъде лоялен колега, но трябва да бъде третиран с уважение.

Лъв

Лъвовете искат непрекъснато признанието на своите колеги и шефове. Те са убедени в своя изключителен характер и уникални способности и това понякога е леко дразнещо за околните. Те могат да са първокласни сътрудници, тъй като общуват с топлина, щедри са и са компетентни. Те са готови да свършат работата си без страх, дори да има някакви „неблагоприятни“ обстоятелства. Като цяло те са добри, лоялни колеги, но тяхното огромно его и желанието им за професионално величие им създават неприятели в службата.

Дева

Девите са много трудолюбиви и отдадени на работата си колеги, но този техен работохолизъм и интензивният им стремеж за израстване в службата, често им печели врагове сред другите служители. Те имат високи стандарти в професията си, които понякога са възприемани за нереалистични. Девите често са по-скоро дразнещи колеги, склонни да критикуват хората, с които работят, посочвайки им всеки един техен недостатък. Тази тяхна тенденция да сочат с пръст грешките на другите е най-неприятното им качество, особено когато работят в екип.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 години

Това са глупостите на оная бабукера Алена , предполагам.

5

Анонимен

преди 5 години

Скорпионите са много прикрити, правят се на много готини и ларш, а всъщност са най-тъмните и злобни същества, пазете се ако не сте ги разбрали още...при тях всичко е извъртяно на опаки

4

Скорпиона

преди 5 години

Колега скорпион е най- неприятното, клюкарещо, негативно, лъжливо, звистливо, интригантско нещо на този свят! Честито на печелившите!!!

fallback