Източник: Pexels.com

В астрологията всеки зодиакален знак носи определени „качества“, които се отнасят до различните начини, по които хората реагират и взаимодействат в своята социална среда.

Освен това зодиите се делят на кардинални, подвижни и неподвижни. Тези характеристики също засягат начините, по които човек се справя със задачите и промените в живота си. След като знаете какъв е вашият знак, ще можете и да разберете по-добре някои от реакциите ви в работата, живота и взаимоотношенията.

Ето и повече по темата:

Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей

Фиксираните или неподвижни знаци са характерни с това, че са много солидни и непоклатими, в това което правят. Личностите с това качество са склонни да бъдат малко по-предсказуеми от хората от кардиналните и подвижните знаци, но пък на тях може да се разчита. След като човек от фиксиран знак се ангажира с даден проект или връзка, той трудно се отказва. Неподвижните знаци мразят промените и обикновено им се противопоставят. На тях им е нужно време, за да се настроят или нагодят към новостите. Те трудно отварят ума и сърцето си за други гледни точки, различни от тяхната. Освен това са и доста упорити.

От фиксиран знак можете да очаквате да бъде истински, верен и лоялен, но и доста твърдоглав и предсказуем.

За подвижните и кардиналните зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase