fallback

Общ преглед

Животът в града не е само забързано ежедневие, задръствания и изнервени хора. Особено, ако градът ви не е от най-големите.

Всъщност, понякога случващото се в него може да бъде доста шарено и направо комично. Както в следващата ни галерия. Вижте я, а още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Осман

преди 6 години

до 3Това горе на снимките е направено със цел да генерира трафик към съответния сайт и няма нищо общо със действителвосттал Колажи тъй да се каже и малко фотошоп, всъщност във Валмарт което е във САЩ може да срешнеш и прасе на каишка Но затова пък подобни простотии се харесват на високоразвити европейски цивилизации защото кара хората в ЕС да мислят, че има и по лошо. Либерастична храна за мозъка срещу популистите която много прилича на пропаганда срещу Русия от приближени кръгове на Тереза М

2

Анонимен

преди 6 години

До Осман.Това горе на снимките е ниско интелигентното руско комунистическо общество,с духовно развинтена алкохолна зависимост!

1

Осман

преди 6 години

Браво супер, днешното високоинтелигентно и духовно развито европейско капиталистическо утопично общество се радва на такива неща. Aз пък отивам да чета книга по древна история на Шумерската цивилизация

fallback