Източник: pexels.com
fallback

Как разбирате дали бихте могли да се доверите на някого? Може би астрологията би могла да помогне в тази ситуация. 

Доверието е нещо, от което всеки човек се нуждае в отношенията си с останалите, независимо дали става дума за романтични отношения или за приятелство. Без доверие няма солидна основа или дълбочина. То не е нещо, което може да бъде купено или търгувано, него или го има или няма.

И е доста болезнено, когато човекът, на когото разчитате, предава доверието ви. 

След като видяхме доколко представителите на първите шест знака в зодиака могат да оправдаят доверието ви, следва да се спрем и на останалите шест. 

Везни

Везните са жизнени и винаги търсят поредното приключение в живота, обичат компанията на хората и не искат да загубят връзките си. 

Те обаче са импулсивни, затова трябва да контролират емоциите и да не забравят да обмислят нещата, ако искат останалите да им се доверяват. 

Скорпион

Те защитават хората, които обичат, и не могат да понесат мисълта някой да ги наранява. 

От друга страна, когато изпитват презрение, са изключително манипулативни и отмъстителни. Те трябва да помнят кое е правилно и кое е грешно, ако искат останалите да им се доверяват. 

Стрелец

Стрелците са оптимисти, което е добро качество, когато става дума за доверие. Те обаче често казват неща, които не могат да подкрепят и обосноват. 

Те дават празни обещания и се отричат от думата си, ако установят, че желанието им е по-голямо от възможностите. 

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

FUCK OFF

преди 6 години

ДО 10 АНОНИМЕНОХ..НЕ ПИТАЙ....БИВШАТА БЕШЕ ДЕВА...БЯГАЙ ПО-ДАЛЕЧ ОТ ТАКИВА....ЩОТО КРИВО ДЪРВО СЕ ОПРАВЯ....КРИВ ЧОВЕК...НИКОГА...ИЛИ ПО-СКОРО ГРОБА ГИ ОПРАВЯ ТАКИВА...КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ (БУКВАЛНО) ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО...ТЪСТА И ТЪЩАТА БЯХА СЪЩИТЕ ***...

9

Анонимен

преди 6 години

До *** OFFВъпреки че смятам че зодиите се отнасят до всички хора, а човека си човек сам за себе си съсвсем скоро установих за девите, че е е вярно това което казваш.

8

FUCK OFF

преди 6 години

ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА...НО...ДОВЕРИЕ НА ДЕВА И ВОДОЛЕЙ....НИКОГА...НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАТОРИ НАГАЖДАЧИ И ***....НИКОГА НЕ СПАЗВАТ ДАДЕНАТА ДУМА....

fallback