fallback

Общ преглед

Роденият през 1998 година като Филип Димитров има мечта, която се ражда в ранните му тийнейджърски години - да стане жена.

Филип имал всичко, липсвало му само женско тяло, споделя новоизлюпената Анджелина-Анджи, цитирана от "България днес". От 16-годишен младежът постепенно започва да се превръща в жена. Първо си пуска по-дълга коса, след това започва да се гримира и да облича женски дрехи. За да се превърне в момиче, му помагат и по-женските черти на лицето му. На 18 години, с позволението на семейството си, Филип се подлага на 3 операции за смяна на пола в столична частна клиника и след 4 месеца на болки става истинско момиче.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло", откровеничи Филип-Анджелина.

Днес Филип-Анджелина няма нито един белег от предишния си живот. За мечтата си да стане истинска жена професионалните хирурзи напълно отстраняват половия му член и му слагат бюст. Често пъти Анджи е сравнявана с Николета Лозанова, а дали има прилика между известната плеймейтка и кюстендилката - решете вие.

В родния си град Филип е добре познат, а местните са свикнали с двойствената му природа и вече не им прави впечатление.

"Достатъчно ми е да съблека дрехите и да видя женското си тяло и това ми харесва", казва 19-годишното момиче.

Наясно е, че не може да има деца.

Именно след трансформацията Анджи придобива сериозно самочувствие в кожата си на жена и без свян залива социалните мрежи с новите си апетитни женски форми. Обича да позира без дрехи, а натрапчиво сексуалните ѝ снимки гневят потребители в социалните мрежи. Много от фотосите са нецензурни.

Анджи демонстрира изключително луксозен живот, като няколко пъти посещава Дубай, където разточително релаксира. Името на момчето, станало момиче, неведнъж е било забърквано в любовни афери с богати бизнесмени от Кюстендил, а откакто е жена, мъжкият интерес към него не стихва. Отскоро тя се радва на пълноценна връзка и въпреки че приятелят ѝ е сериозен, тя категорично не желае да разкрие самоличността му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Анонимен

преди 4 години

Красива си те завиждат

142

Никол

преди 5 години

Много сте злобни всеки има право сам да ръководи живота си

141

Др Дре

преди 6 години

Само аз ли забелязвам или всички транс ,мранс коит се оперират се стремят да приличат на Ник Ло ℅е нема такава мода¿

fallback