Източник: Pexels.com
fallback

Астролозите са описали детайлно всички качества на всеки знак от зодиака. Когато се промени гледната точка – обичайният портрет може да разкрие неочаквани факти за нас. Днес ще разгледаме с какво точно е привлекателна всяка зодия.

Овен

Овните са авторитарни и в бизнеса, и в личните отношения. И гледат винаги да заемат лидерска позиция. Като шефове действат с твърда ръка, но с финес. Въпреки това, тайната на тяхната привлекателност се крие в по-меката и уязвима част от характера им. Вашият партньор ще оцени особено онези моменти, в които ще поеме отговорността. По този начин и вие ще спечелите по-голямо доверие.

Телец

Вие еднакво цените както първите тръпки на отношенията, така и моментите, когато връзката е в своя зрял период. Чувственост и чувствителност са вашите силни страни и за вас е важен всеки детайл – от осветлението в спалнята до качеството на завивките. Все пак давайте възможност и на своя партньор да покаже какво умее. Например, поверете му дизайна в дома и връзката ви ще се превърне в една магическа градина, която култивирате заедно.

Близнаци

За Близнаците един от основните признаци на сексуалност е яркият им интелект. Вие се наслаждавате както на игри с ума, така и например с модните стилове. За да се възпламени вашата страст не е необходимо да се произнасят претенциозни речи, достатъчно е да прошепнат в ухото ви няколко недискретни думи. Вас ви възбужда интелектуална провокация, но знаете, че все пак любовта не живее само в главата, а и в сърцето. За да бъде вашата връзка дълга и безоблачна е необходимо с партньора си да имате емоционален контакт.

Рак

Родените под знака на Рак имат нужда от емоционална зона за сигурност – само в безопасна среда вашите най-привлекателни характеристики са очевидни. В основата на близките отношения за вас винаги седят дълбоките чувства. Ако не сте уверени в човека до вас – вие няма да се разкриете напълно като личност. Въпреки това, нуждите на партньора ви може да са различни от вашите – двама еднакви хора в света не съществуват. Дайте си време да се опознаете и да се научите да се подкрепяте. Вашият идеал е, когато двама преминават през всички препятствия в живота, държейки се нежно ръка за ръка.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

:)

преди 6 години

До .......Да са ти живи и здрави!

fallback