fallback

Премиерът Бойко Борисов. Снимка: Булфото
Президентът Румен Радев. Снимка: Марица

Общо гласували: 1017
Премиерът Бойко Борисов
18%
Президентът Румен Радев
82%

Че физкултурата е много близко до първите ни държавни мъже е ясно отдавна. Всъщност, в това няма нищо лошо – както е казал народът: Здрав дух в здраво тяло.

Oще по темата

До днес обаче постиженията на спортното поле като че ли бяха специалитет на премиера Борисов. Карате, футбол, тенис... Дясната му ръка Цветан Цветанов пък неотдавна се показа като отличен плувец, показвайки всички стилове плуване в новия басейн на Смолян. Освен това лидерът на ПГ на ГЕРБ редовно върти обиколки с бягане.

Нооо... Равнис! Мирно! Днес своята чудесна физическа форма показа и президентът Румен Радев по време на посещението си в 68-а бригада Специални сили в Пловдив.

Военното сърце на генерала не издържа и при вида на спортните съоръжения в базата на елитната военна част скочи на лоста и извъртя коремно като по устав.

Това ни накара да се запитаме: Премиер или президент? Кой е по-напред с физкултурата? Вижте и решете сами.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

180

пенко

преди 6 години

ДА НЕ СЕ "СТЕПАТ" ,САМО, НА КСНС !!! ТОГАВА ЩЕ ОТИДА ДА ГИ ...ТОЧНО КАТО ГОРСКИЯ !!!

179

Анонимен

преди 6 години

За безопасността на свободната държава са необходими двама генерали. Спорно е ,кой е по- по- най.

178

Тинев

преди 6 години

Чета заглавието и се чудя: Как може да се противопоставя Генерал на Генерал?Но като се замисля, не е точно така.1.Ген. Румен Радев През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж Air War College.2.Ген. Бойко Борисов - Завършва средното си образование в Банкя. През

fallback