Източник: Instagram
fallback

От доста време насам основен акцент в грима станаха веждите.

Факт е, че те са рамката на лицето и са изключително важни, но професионалните гримьори изведоха нещата на съвсем друго ниво.

Артистите приеха това като истинско предизвикателство и по тази причина все по-често гледаме тенденции, които никога не сме си и представяли, че ще видим.

Последното предложение буквално внася блясък в погледа, тъй като се създава чрез залепване на истински камъни по веждите.

Артистите, които стоят зад тази идея, са The Gypsy Shrine, които имат предвид и дамите, за които е немислимо да поставят на място и перфектно брокати и други прахообразни пигменти.

Как да ги направим?

Според специалистите, тенденцията е изключително лесна за правене. Единственото, което ви трябва, е лепило за грим, което да нанесете по веждите. След това просто селектирайте любимите си камъни и играйте с цветовете и размерите.

Още новини за красота може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Тук смелостта няма нищо общо.Въпросът е, че е грозно и неестетично. Не всеки желае сам да се загрозява, само защото някой решил да се опита да прокара нещо ново и кичозно на модния пазар.

9

Чиче

преди 6 години

Това става за няколко часа да го търпиш ,но даго прибираш в къщата си не става -***

8

Анонимен

преди 6 години

Кога ще мине модата на изкуствените жени?! Искам си нещо естествено!!!Без силикон, тефлон, боя, ботокс ...и всякакви тунинги, дето ги няма, като я окъпеш!То само миризмата им естествена бре!

fallback