fallback

Общ преглед

Живеем в XXI век и както всеки ще ви каже, живеем във век, където има равенство между половете. Днес няма чисто мъжка или чисто женска работа, макар и все още да съществуват определени стереотипи.

Но освен тях, съществуват още няколко думи като мързел и кавалерство, например. В следващата галерия ви предлагаме да видите какво се случва, когато мъжкият мързел срещне нежния и уж по-слаб пол.

Вижте следващите снимки, а още подобни кадри може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Таня

преди 6 години

Равенството на половете в основата си няма нищо общо с физическата сила. Всички сме с равни права, защото сме човешки същества. Дали някой иска да се пъне над физическите си възможности не определя нищо. Ако силата определяше кой доминира, то животните щяха да ни управляват.

13

Анонимен

преди 6 години

може да е болен човек. една баба настоява и прави забележка на момиче да стане, че да седне тя, след като стана момичето всички видяха, че накуцва и явно има здравословен проблем. Така, че не бързайте със заключенията по една снимка.

12

shmatarok

преди 6 години

Само да вметна, че на снимката, на която жената връзва обувките на мъжа - това са актьорите Оливия Уайлд и Лиъм Нийсън и тази снимка няма място в тази статия, но ...А, да, и на мен ми липсва снимката на мацката с раниците и кофите и на мъжа, миришеш маргаритките :)

fallback